Why This Kolaveri song lyrics penned by Dhanush, music composed by Anirudh Ravichander, and sung by Dhanush from the album 3 Moonu.

Song | Why This Kolaveri |
Singer | Dhanush |
Music | Anirudh Ravichander |
Lyricst | Dhanush |
Album | 3 Moonu |
Why This Kolaveri Lyrics
Yo boys I am singing song Soup song flop song Why this kolaveri kolaveri kolaveri di Why this kolaveri kolaveri kolaveri di Rhythm correct Why this kolaveri kolaveri kolaveri di Maintain this Why this kolaveri di Distance’la moonnu moonnu Moonnu colorru whitetu Whitetu background nighttu nighttu Nighttu colorru blackku Why this kolaveri kolaveri kolaveri di Why this kolaveri kolaveri kolaveri di Whitetu skinnu girllu girllu Girllu hearttu blackku Eyessu eyessu meettu meettu My future darkku Why this kolaveri kolaveri kolaveri di Why this kolaveri kolaveri kolaveri di Mama, notes eduthuko Apdiye kaila snacks eduthuko Papapa papapapa papapa pa pa Seriya vaasi Super mama ready ready 1 2 3 4 What a change over mama Ok mama now tune changeju Kaila glasssu only englishsa Handla glasssu Glass’l scotchchu Eyessu fullla tearru Empty lifefu girl comemu Lifefu reversesu gearru Lovevu lovevu oh my lovevu You show to me bowvu Cowvu cow’vu holy cowvu I want you here nowvu God I am dying nowvu She is happy howvu This songgu for soup boyssu We don’t have choicesu Why this kolaveri kolaveri kolaveri dee Why this kolaveri kolaveri kolaveri dee Why this kolaveri kolaveri kolaveri dee Why this kolaveri kolaveri kolaveri dee Flop song Why This Kolaveri Lyrics In Tamil யோ பாய்ஸ் ஐ ஆம் சிங்கிங் சாங் சூப் சாங் பிளாப் சாங் ஒய் திஸ் கொலைவெறி கொலைவெறி கொலைவெறிடி ஒய் திஸ் கொலைவெறி கொலைவெறி கொலைவெறிடி ரிதம் கரெக்ட் ஒய் திஸ் கொலைவெறி கொலைவெறி கொலைவெறிடி மெயின்டைன் ப்ளீஸ் ஒய் திஸ் கொலைவெறி அடி ஆ டிஸ்டென்ஸ்ல மூனு மூனு மூனு கலரு ஒய்ட்டு ஒய்ட் பேக்கிரவுண்ட் நைட்டு நைட்டு நைட்டு கலரு பிளாக்கு ஆ ஒய் திஸ் கொலைவெறி கொலைவெறி கொலைவெறிடி ஒய் திஸ் கொலைவெறி கொலைவெறி கொலைவெறிடி ஒய்ட் ஸ்கின்னு கேர்ள்லு கேர்ள்லு கேர்ள்லு ஹார்ட்டு பிளாக்கு ஐஸ்சு ஐஸ்சு மீட்டு மீட்டு மை பியூச்சர் டார்க் ஒய் திஸ் கொலைவெறி கொலைவெறி கொலைவெறிடி ஒய் திஸ் கொலைவெறி கொலைவெறி கொலைவெறிடி மாமா நோட்ஸ் எடுத்துக்கோ… அப்பிடியே கைல ஸ்நாக்ஸ் எடுத்துக்கோ ப ப ப பான் ப ப ப பான் ப ப ப பான் ப ப ப பான் சரியா வாசி ஹஹஹஹா சூப்பர் மாமா ரெடி ஒன் டு த்ரி போர் வ்வாஹ் வாட் எ சேன்ஜ் ஓவர் மாமா ஓகே மாமா நவ் டுயூன் சேன்ஜ்சு ஹ்ம்ம் ம்ம்ம் கைல கிளாசு ஒன்லி இங்கிலிஸ் ஹென்ட்ல கிளாஸ் கிளாஸ்ல ஸ்காட்ஜ் ஐஸ்சு புல்லா டியரு எம்டி லைப்பு கேர்ள் கம்மு லைப் ரிவர்ஸ் கியரு லவ்வு லவ்வு ஓ மை லவ்வு யூ ஷோவ்டு மீ பவ்வு கவ்வு கவ்வு ஹோலி கவ்வு ஐ வான்ட்டு ஹியர் நவ்வு காட் ஐ ம் டையிங் நவ்வு ஷீ இஸ் ஹேப்பி ஹவ்வு திஸ் சாங் பார் soup பாய்ஸ்சு வி டோன்ட் ஹேவ் சாய்ஸ்சு ஒய் திஸ் கொலைவெறி கொலைவெறி கொலைவெறிடி ஒய் திஸ் கொலைவெறி கொலைவெறி கொலைவெறிடி ஒய் திஸ் கொலைவெறி கொலைவெறி கொலைவெறிடி ஒய் திஸ் கொலைவெறி கொலைவெறி கொலைவெறிடி பிளாப் சாங்
Watch Why This Kolaveri Song Video
Why This Kolaveri song frequently asked questions
Check all frequently asked Questions and the Answers of this questions
This Why This Kolaveri song is from this 3 Moonu album.
Dhanush is the singer of this Why This Kolaveri song.
This Why This Kolaveri Song lyrics is penned by Dhanush.